Connect with us

Actualitat

Capdepera i Llucmajor recullen els reconeixements d’Ecoplayas a Donostia

El guardó reconeix la qualitat de les platges des del caire ambiental, turístic i de sostenibilitat

Els municipis d’Alcúdia, Llucmajor i Capdepera han estat la representació mallorquina al Congrés Nacional d‘ Ecoplayas, que s’ha celebrat enguany a Donostia els dies 8, 9 i 10 de novembre.

L’objectiu d’aquest Congrés anual, organitzat per ATEGRUS, és oferir una visió tècnica global de tots els aspectes relacionats amb el món de les platges i aplicació de les darreres tecnologies per la seva gestió. Al mateix temps el congrés inclou una exposició de productes i equipaments de les principals empreses del sector (maquinària de neteja, equipament de salvament i adaptació per persones amb discapacitat, equips de control d’erosió, programes de gestió, etc.,….).

L’organització d’aquest Congrés és qui té la competència per l’atorgament de les Banderes Ecoplayas, guardó que reconeix la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat, amb l’objecte de difondre els seus esforços i innovacions.

Les platges d’aquests municipis que ja compten amb aquest guardó són:

Municipi d’Alcúdia: Platja d’Alcúdia (2013), Aucanada (2014), S’Illot (2015) i Sant Pere (2017)

Municipi de Llucmajor: Cala Pi (2015) i Cala Blava (2017) Municipi de Capdepera: Platja de Son Moll (2017)

D’aquesta forma es posa de manifest l’excel·lència al disseny, equipament, gestió i manteniment del gran actiu que constitueixen aquestes platges mallorquines.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència