Connect with us

Comunitat

El Consell rebutja les acusacions d’adoctrinament a les escoles de Balears

El portaveu del PI, Antoni Pastor, ha defensat la moció per rebutjar “la campanya orquestrada en les últimes setmanes contra el sistema educatiu balear i contra el professorat”

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous una moció del PI de rebuig a les acusacions d’adoctrinament en les escoles de Balears i amb la qual també es defensa el sistema educatiu i als professors de les Illes. Segons ha informat El PI en un comunicat, el portaveu del grup, Antoni Pastor, ha defensat la moció per rebutjar “la campanya orquestrada en les últimes setmanes contra el sistema educatiu balear i contra el professorat”.

Durant la seva intervenció, Pastor ha argumentat que aquesta campanya no té “el més mínim fonament i que només persegueix crispar l’opinió pública”. A més, ha opinat que el sistema educatiu i el professorat és respectuós amb els drets i llibertats dels alumnes i dels seus pares i que el seu treball ha contribuït a la cohesió social.

En la moció també s’ha demanat que el Consell de Mallorca expressi la seva confiança en la qualitat del sistema educatiu balear i doni suport al Parlament i al Govern en la defensa de les seves competències en matèria d’educació. D’altra banda, el Consell també ha aprovat per unanimitat la moció presentada pel mateix grup per impulsar la implantació del Gas Natural a Mallorca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència