Connect with us

Actualitat

S’aprovarà el PGOU de Manacor abans del juliol de 2018?

MÉS-Esquerra plantejarà aquesta qüestió a la delegada d’Urbanisme, Bel Febrer, en el pròxim Ple previst per aquest dilluns

L’aprovació provisional del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Manacor preocupa al grup municipal Més-Esquerra. Per aquest motiu, entre les preguntes que aquesta formació té previst plantejar en el pròxim Ple municipal de Manacor que haurà de celebrar-se dilluns que ve, fan comptes demanar a la delegada d’Urbanisme, Bel Febrer, si creu o no que el govern municipal tindrà temps suficient per aprovar de manera provisional la redacció del nou Pla urbanístic. Cal recordar que l’Ajuntament de Manacor va decidir treure a contractació externa la continuació dels treballs de redacció del Pla en qüestió i va ser el despatx d’arquitectes català Jornet Llop Pastor qui es va adjudicar aquest treball.

A la mateixa sessió, el grup MÉS-Esquerra també s’interessa per saber quins plans té l’equip de govern sobre la implantació de recollida de fracció orgànica als carrers del municipi i sobre la placa commemorativa a on figura el nom de Jaume Matas a les coves blanques de Portocristo.

Són tendència