Connect with us

Comunitat

Bankia tindrà una direcció territorial pròpia a Balears

Després de la fusió amb BMN

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha avançat aquest dijous que preveuen mantenir una direcció territorial pròpia a les Illes després de la fusió amb BMN.

Així ho ha indicat en declaracions als mitjans després de reunir-se amb la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, en el Consolatde Mar, juntament amb el president de BMN, Carlos Egea.

Goirigolzarri ha assenyalat que “el punt fort al món de les caixes” –després de la fusió amb BMN, Bankia serà la suma de deu caixes d’estalvi– és “la proximitat amb la clientela” pel que els sembla “clau” i “especialment important” mantenir la proximitat en un territori insular.

El president de Bankia ha insistit en la importància que les persones que estan dirigint l’operació a Balears “siguin gent que coneix perfectament la realitat d’aquestes Illes des del punt de vista social i econòmic”.

Per la seva banda, el president de Bankia ha apuntat que l’equip directiu de Sa Nostra és “nou, jove i molt professional” i que es vol caminar per “aprofundir en el que ha fet BMN amb Sa Nostra, que ha estat positiu” perquè “s’ha acabat l’etapa de sanejament i s’han reformat oficines”. En aquest sentit, Egea ha coincidit que la proximitat a la clientela és “una estratègia clara de Bankia”, així com “expansionar el crèdit al sector empresarial”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *