Connect with us

Comunitat

El fred ja és aquí !: Escorca registra una temperatura mínima de 0,9º C

Els valors registrats aquest dimarts  a l’estació meteorològica de Son Torrella, a Escorca, amb 0,9 ° C, a la serra d’Alfàbia de Bunyola amb 3,4 ° C i a Campos amb 3,6 ° C reflecteixen el descens de les temperatures experimentat a les Illes en qüestió d’un dia. També han estat baixes les temperatures mínimes a l’aeroport de Son Sant Joan de matinada, amb 4,8 ° C, a Sineu amb 5,7 ° C i a Calvià, on el mercuri ha marcat 6 ° C, segons les dades del centre territorial de Balears de l’Agència Estatal de Meteorologia (l’Aemet).

A Porreres la mínima ha estat de 7,3 ° C, a Son Servera de 8,2 ° C i a Portocolom els termòmetres han baixat fins al 9,2 ºC

A Porreres la mínima ha estat de 7,3 ° C, a Son Servera de 8,2 ° C, el mateix valor que el registrat a l’aeroport d’Eivissa. A Portocolom hi ha hagut 9,2 ° C de temperatura mínima.

La previsió de l’Aemet per aquest dimecres a Balears és de intervals ennuvolats augmentant durant des de migdia a cels coberts, amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble ocasional al matí, mentres que el capvespre es podrien produir alguns ruixats que podrien ser localment forts i amb tempesta a Mallorca i Menorca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *