Connect with us

Manacor

El Jas Jazz omplirà els carrers de Manacor de música en viu

Serà el proper dijous 4 de maig, i començarà a les 20:00h de la tarda

El proper dijous dia 4 de maig a partir de les vuit del vespre se succeiran tres concerts de la mà de tres formacions de professionals de la música jazz que ompliran de cultura la zona de vianants del municipi.

El Jas Jazz començarà a les vuit de l’horabaixa a la plaça de la Rectoria. Allà el trio format pel saxofonista Miquel Àngel Rigo, el contrabaixista Joan Garcias i el pianista Jaume Riera oferiran el seu millor repertori. A la plaça de sa Bassa l’espectacle començarà a partir de les 20.45 amb el trio format pel guitarrista Sebastià Rosselló, el contrabaixista Pere Antoni Bujosa i el bateria Antoni Llull.

I per acabar, a partir de les 21.30 h a la plaça del Palau el quartet format per Pep Garau, que sonarà la trompeta, Llorenç Barceló, que tocarà les tecles de l’orgue Hammond, Tomeu Garcias, que tocarà el trombó, i Jeroni Sureda a la bateria posaran el punt i final a un vespre musical que pretén convertir-se en un esdeveniment amb vocació de créixer.

És un projecte que neix amb vocació de tornar gran i de consolidar-se a la ciutat per mostrar que tenim potencial musical de sobres per ser un autèntic referent també en aquesta faceta cultural”, ha explicat la primera tinent de batle, Catalina Riera

Es pretén potenciar als musics locals i que es vegui la seva professionalitat, ja que tots els participants són professionals.

 

 

Són tendència