Connect with us

Actualitat

Un agent de la Policia Local de Manacor agredit durant una detenció

La detenció es va fer en el marc d’un control habitual d’alcoholèmia i l’agent va haver de ser traslladat a l’hospital

La Unitat d’Intervenció Nocturna de la Policia Local de Manacor ha detingut aquesta matinada, a un individu després de negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia que els agents li requeriren.

Amb ell, anava una dona, que també va ser traslladada a dependències policials en qualitat d’investigada per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Els fets van succeir quan el vehicle, conduït pel detingut en companyia de la seva parella, va ser detectat per la patrulla de policia que es trobava realitzant tasques pròpies del seu càrrec, quan circulava per l’avinguda del Ferrocarril a una velocitat anormalment reduïda i de forma zigzaguejant sense, aparentment, aconseguir que el vehicle pogués circular de forma recta.

Davant tals circumstàncies els agents de la Policia Local van intentar aturar el cotxe mitjançant l’ús dels senyals lluminoses i també acústiques. En comprovar que el possible infractor no detenia la seva marxa es van veure obligats a interposar-se en la trajectòria del vehicle aconseguint la seva detenció sense causar mals majors.

El conductor no va accedir en cap moment a sotmetre’s a les proves legalment establertes, malgrat les innombrables ocasions en les quals se li van oferir les proves, fet que va fomentar la seva detenció. A la vegada, l’acompanyant del vehicle interceptat, no parava d’increpar als agents, escometent-los de forma verbal amb nombrosos insults, pel que també es va intentar identificar. Ella, no només va fer cas omís de les indicacions dels agents, sinó que fins i tot va agafar d’una mà a un d’ells pegant-li una forta estirada que li va provocar la dislocació de l’espatlla esquerra, havent de ser traslladat immediatament a l’Hospital de Manacor, amb pronòstic reservat i amb la incapacitat laboral temporal.

Són tendència