Connect with us

Comunitat

El rector de la UIB carrega contra Podem

Per les crítiques que va fer aquest dijous Alberto Jarabo al Parlament

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, ha emès aquest dijous un comunicat en el qual carrega contra Podem per les crítiques contra la universitat que va fer aquest dijous Alberto Jarabo al Parlament, durant el debat de política general de la Comunitat.

“Aquestes declaracions són injustes i expressen un manifest desconeixement de la tasca docent i de la recerca de primer nivell que es realitza a la UIB, així com de la valoració positiva que en fan les empreses”, explica Huguet en un comunicat que defensa “la professionalitat i la qualificació dels docents, investigadors i personal d’administració i serveis” de la universitat balear.

Comunicat del Rector per reivindicar la qualitat a la institució

293727_00-logo-uib-web1.1.jpg

Com a Rector, vull reivindicar la professionalitat i la qualificació dels docents, investigadors i personal d’administració i serveis de la UIB davant les crítiques que va expressar ahir el portaveu del Grup Parlamentari Podem durant el debat de política general de la comunitat autònoma i que qüestionen la capacitat de la institució de subministrar professionals qualificats al ParcBIT. Aquestes declaracions són injustes i expressen un manifest desconeixement de la tasca docent i de la recerca de primer nivell que es realitza a la UIB, així com de la valoració positiva que en fan les empreses.

La Universitat, com el Parlament, és un reflex de la societat, i no es pot menysprear la feina de la comunitat universitària per comportaments o experiències particulars, si és això el que es volia criticar. La UIB alimenta l’excel·lència acadèmica i investigadora per donar un millor servei públic de formació superior als nostres estudiants i a la societat en general, i ho demostra any rere any consolidant posicions capdavanteres en els rànquings universitaris.

En aquest sentit, vull agrair les paraules de la Presidenta del Govern, Francina Armengol, i dels parlamentaris que varen posar en relleu el prestigi de la Universitat.

Són tendència