Connect with us

Societat

Protestes a la plaça de Sant Jaume contra la convocatòria d’eleccions a Catalunya

Els estudiants es manifesten al crit de “Puigdemont traïdor”

La manifestació d’estudiants per reclamar la proclamació immediata de la República, que aquest dijous es celebrava a la plaça universitat de Barcelona, ha arribat a la plaça Sant Jaume. Milers d’estudiants es concentren davant del Palau de la Generalitat, i ho fan al crit de “ni un pas enrere del PDECat, la paciència s’ha acabat” i també crits de “Puigdemont traïdor”.

La portaveu d’Universitats per la República, Marta Rosique, ha manifestat que “els càrrecs electes tenen una responsabilitat, que és representar al poble català, i el poble català vol la república”.

També s’estan produint concentracions davant la seu del PDECat pels esdeveniments que s’estan produint aquest 26-O i la possibilitat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, convoqui eleccions i dissolgui el Parlament. El batle de la Seu d’Urgell i diputat al Parlament per Junts pel Sí, Albert Batalla, ha decidit renuncia a l’acta de diputat i ha causat baixa del partit. Neus Lloveras, diputada al Parlament de Junts pel Sí, batlessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència també ha mostrat el seu desacord amb una convocatòria d’eleccions i diu que necessita “pair la situació”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com