Connect with us

Comunitat

Els jardins de Marivent obriran al públic el dia 2 de maig

Es permetrà accedir-hi lliurement, exceptuant quinze dies coincidents amb la Setmana Santa i entre el 15 de juliol i el 15 de setembre

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el vicepresident, Biel Barceló, han anunciat aquest dilluns que a partir del pròxim dia 2 de maig s’obriran al públic els jardins de Marivent, tal com es va recollir en l’Acord de Governabilitat per a les Illes Balears subscrit entre les formacions polítiques PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Podem Illes Balears.

A partir d’aquest acord, el Govern de les Illes Balears, juntament amb l’Estat i la Casa del Rei, ha treballat en una proposta que permeti conjugar aquest projecte i l’ús del complex com a residència de la família reial.

La presidenta ha expressat la seva satisfacció pel que fa al «compliment d’un dels compromisos adquirits en signar els Acords pel Canvi que permetrà que tothom pugui gaudir dels jardins de Marivent», l’accés als quals serà gratuït i completament adaptat.

Armengol ha agraït a la Casa del Rei la seva «bona predisposició i sensibilitat, manifestada des d’un principi», per fer possible aquest compromís del Govern amb la ciutadania. Un acord que ha permès «guanyar un nou espai públic i cultural per a la ciutat, enriquit amb una col·lecció de dotze escultures de Joan Miró, cedida per la seva família», a qui també ha volgut traslladar el seu agraïment per la seva «generositat».

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència