Connect with us

Actualitat

Caps de les policies locals de Mallorca es formen en prevenció terrorista

Durant una jornada de formació organitzada a la comandància de Palma

Alguns caps de les policies locals de Mallorca, així com també d’Eivissa, Menorca i Formentera han participat aquest dimarts en una jornada de formació sobre prevenció i protecció antiterrorista organitzada a la comandància de Palma per la Guàrdia Civil.

La trobada ha estat inaugurat per la delegada del Govern, María Salom, que ha recordat que la coordinació entre els cossos de seguretat estatals i les policies municipals es va intensificar arran dels atemptats d’agost a Barcelona i Cambrils, particularment en les zones turístiques. “Són els policies locals els més propers als seus veïnats, a cada localitat i cada racó d’aquestes illes i de la resta d’Espanya, i per això la seva col·laboració, participació i la necessitat de compartir la informació, de forma clara i bidireccional, ha de ser clau en l’objectiu d’evitar qualsevol atemptat o atac “, ha dit Salom, segons ha informat la Delegació en un comunicat.

Segons la delegada, els policies locals “coneixen als seus veïnats, tenen la capacitat de detectar qualsevol indici de radicalització en el seu entorn, informació que immediatament s’ha de posar en coneixement de la Guàrdia Civil o la Policia Nacional”.

Són tendència