Connect with us

Actualitat

El PP de Manacor demana a Més-Esquerra que no faci “demagògia” amb el conflicte a Catalunya

Els populars demanen a la coalició d’esquerres que no intenti “dividir al professorat” amb una moció en què demana que es defensi “només a alguns docents -els que han rebut crítiques- i no a la totalitat”

El PP de Manacor ha demanat al grup municipal de Més-Esquerra que no intenti “dividir al professorat” amb una moció en què demana que es defensi “només a alguns docents -els que han rebut crítiques- i no a la totalitat” i, a més, li demana que no faci “demagògia” amb el conflicte a Catalunya.

La presidenta dels populars a Manacor, Maria Antònia Sansó, ha dit que defensa i defensarà “sempre el bon fer del professorat”. “Criticam fets puntuals en els nostres centres educatius però en cap cas volem entrar en la confrontació que pretén crear Més-Esquerra”, ha remarcat. Amb tot, destaca que confia “en Inspecció Educativa perquè el dia a dia en els centres escolars sigui l’habitual, sense cap intent de ningú d’imposició d’idees. El més important és que els nins siguin lliures de pensament. A les escoles, ningú ha de inculcar idees i molt menys intentar dividir els que pensen d’una manera o altra “.

Per tot això, la presidenta del PP de Manacor ha demanat als partits d’esquerres de Manacor que “deixin de fer demagògia amb un tema tan sensible com és l’educació”. “Ni l’alumnat ni el professorat es mereixen aquest tipus de tracte”, ha remarcat.

Són tendència