Connect with us

Artà

Artà treballa en l’elaboració d’un Pla Municipal de Drogues

Les dades obtingudes a través d’enquestes a la població seran presentades durant el mes d’abril

El municipi va iniciar a principis d’aquest 2017 l’elaboració del Pla Municipal de Drogues amb la posada en marxa d’una enquesta entre la població. L’objectiu era esbrinar quina és la realitat que es viu al poble per després poder fer el primer diagnòstic. Les preguntes van anar encaminades a recopilar informació sobre la percepció que té la ciutadania sobre el consum de drogues al municipi.

Les enquestes es feren on-line i també amb l’ajuda dels centres educatius; ja que se’n va fer una específica per als alumnes de secundària, els quals la van respondre en el seu centre educatiu.

El formulari oferia tota una sèrie de qüestions sobre temes com la percepció del consum de drogues al municipi, la percepció del compliment de la normativa, la percepció de problemes i, a més, demanava també opinió sobre com s’haurien de solucionar els problemes.

Ara, s’elaborarà un diagnòstic a partir de les dades recolectades que es presentaran aquest mes d’abril i després es decidiran les futures accions que es duran a terme per a l’elaboració d’aquest pla contra les drogues.

Són tendència