Connect with us

Societat

L’alcohol ajuda a parlar idiomes

Un grup d’investigadors han arribat a la conclusió que la capacitat de les persones bilingües per parlar un segon idioma millora després d’haver consumit una dosi baixa de begudes alcohòliques

Coneixen aquella llegenda urbana que diu que beure alcohol ajuda a parlar millor anglès?. Idò ara resulta que no era només una creença popular. Un grup d’investigadors de les Universitats de Maastricht i Liverpool i el King ‘s College de Londres han arribat a la conclusió que la capacitat de les persones bilingües per parlar un segon idioma millora després d’haver consumit una dosi baixa de begudes alcohòliques. És a dir. Si mai ha estudiat un altre idioma més enllà del matern, no es faci il·lusions. Engatar-se no li permetrà expressar-se correctament en la llengua de Shakespeare o qualsevol altra que no sigui la seva.

Si mai ha estudiat un altre idioma més enllà del matern, no es faci il·lusions. L’estudi publicat al Journal of Psychopharmacology el que s’apunta és que l’alcohol afecta sensiblement les “funcions executives” -que inclouen la capacitat de recordar, prestar atenció i inhibir comportaments inapropiats-, que són molt importants quan es parla una segona llengua no nativa . Les begudes alcohòliques, a més, augmenten la confiança en un mateix i redueixen l’ansietat social, que també milloren la capacitat del llenguatge quan es interactua amb una altra persona.

Són tendència