Connect with us

Comarca

Més de 1700 incidències resoltes a Son Servera gràcies a una aplicació mòbil

L’aplicació també ha permès resoldre els problemes en el municipi de forma més ràpida

Aquest mes d’abril ha fet un any des de que l’Ajuntament de Son Servera va posar en marxa des de la Regidoria de Medi Ambient l’aplicació per a telèfons mòbils ‘Incidències Son Servera’. Aquesta aplicació va néixer perquè la ciutadania pogués fer arribar al departament corresponent qüestions relacionades amb la millora d’espais públics municipals d’una manera fàcil i intuïtiva.

Un any després, l’Ajuntament ha informat que s’han rebut un total de 1.879 incidències mitjançant aquest sistema, de les quals s’han solucionat un 90% i un 4% es troben en vies de solucionar-se. De les incidències rebudes, la gran majoria han estat per temes relatius a neteja i recollida de residus, en concret prop d’un 40%.

Aquestes xifres demostren l’acceptació que ha tengut l’aplicació, i a més també ha millorat la feina de l’Ajuntament, que ha augmentat la velocitat per solucionar les incidències, ja que aquestes es detecten també més aviat.

El regidor de vies, obres i patrimoni, Miquel Espases recorda “que important és comptar amb la col·laboració ciutadana, imprescindible per optimitzar els recursos dels quals disposem. És bàsic sensibilitzar a tota la ciutadania que tots formem part de Son Servera, i que amb l’aportació de cadascú de nosaltres podem fer d’aquest un poble millor”.

L’ús de l’aplicació és molt senzill, ja que només cal seleccionar entre una de les tipologies disponibles (neteja viària i recollida de residus, jardineria, enllumenat i d’altres equipament públics, i altres incidències), ubicar la incidència en el mapa, fer-ne una fotografia i afegir un comentari si s’escau.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència