Connect with us

Comarca

És Llucmajor un municipi accessible per a un viatger amb cadira de rodes ?

Miguel Nonay, com a viatger amb cadira de rodes comprova sobre el terreny l’accessibilitat existent i possibles millores en els municipis que visita

Miguel Nonay, de viajerossinlimite.com, es troba aquests dies de visita a Llucmajor per comprovar in situ si el municipi pot ser considerat accessible per a un viatger amb cadira de rodes. Bona part dels municipis avui en dia encara presenten diferents barreres que fan que algunes persones tinguin dificultats a l’hora de desenvolupar la seva vida quotidiana o senzillament com a visitants turístics. Perquè un municipi sigui accessible, aquest ha de garantir que tots els seus ciutadans puguin accedir, utilitzar i gaudir dels entorns, productes i serveis a disposició del públic de forma autònoma, segura i normalitzada.

Miguel Nonay, aquest divendres a la plaça d’Espanya de Llucmajor, amb representants de l’Ajuntament i de l’entitat Fundación Handisport.

Miguel Nonay, com a viatger amb cadira de rodes s’encarrega de redactar informes de consultoria sobre les rutes, activitats, restaurants, hotels etc, explicant l’accessibilitat existent i possibles millores en els municipis que visita. Aquests informes els utilitzen les agències de viatge per oferir viatges a persones amb cadira de rodes i explicar els detalls com si haguessin estat allà. Un viatger experiencial amb cadira de rodes recorre els llocs accessibles d’arreu del món ajudant a la seva promoció i posicionament accessible a través de les emocions i experiències. Fent de portaveu de l’accessibilitat i bellesa de qualsevol lloc per arribar a més de 500 milions de persones amb discapacitat a tot el món i les seves famílies. Turisme experimental no exempt de molts d’entrebancs per desgràcia.

Són tendència