Connect with us

Actualitat

Llucmajor dóna el sus al I Saló de l’Ocupació, la Formació i l’Emprenedoria

Els assistents han après a fer un Currículum personal. Els dies 26 i 27 d’octubre i ja amb la presència d’empreses, centres de formació i altres participants, es faran els contactes entres els demandants i les empreses

El taller Diferencia’t amb un currículum d’alt impacte, ha donat aquest divendres el sus al I Saló de l’Ocupació, la Formació i l’Emprenedoria organitzat per l’Ajuntament de Llucmajor, amb l’objectiu que esdevingui un espai “on la gent demandant de feina es pugui inserir laboralment”, explica la regidora d’Ocupació, Francisca Almagro.

Després d’aquesta primera jornada en què els assistents han après a fer un Currículum personal, els pròxims dijous i divendres (26 i 27 d’octubre) i ja amb la presència d’empreses, centres de formació i altres participants, es faran els contactes entres els demandants i les empreses que ja han anunciat la seva presència. En total s’oferiran prop de 350 llocs de feina. En el decurs d’aquests dues jornades de la setmana que ve, l’activitat es repartirà entre el saló d’actes i el claustre. Es farà difusió dels llocs de feina, es donarà informació sobre línies d’autoocupació i creació d’empreses, es difondran els cursos i cicles formatius existents, es faran xerrades i conferències, entre altres iniciatives.

La regidora d’Ocupació, Francisca Almagro (al centre de la imatge), amb les tècniques del seu departament durant l’acte inaugural de les jornades.

També han confirmat la seva assistència 10 centres de formació públics i privats com ara instituts, escoles o acadèmies que mostraran la seva oferta formativa i les sortides laborals a què poden optar els potencials usuaris.

La regidora Francisca Almagro destaca la qualitat de les ponències i conferències que es faran en el decurs del saló

Volem que el saló sigui “un espai d’intercanvi d’oportunitats laborals i professionals i per això posarem en contacte empreses, acadèmies de formació, centres educatius locals, emprenedors i persones demandants d’ocupació”, apunta Almagro.

A banda de les relacions entre empreses i demandants de llocs de feina, la regidora destaca la qualitat de les ponències i conferències que es faran en el decurs del saló. “A la part de l’ocupació, hem volgut afegir els aspectes relacionats amb la formació perquè és molt necessària i també l’emprenedoria pel fet que molta gent que té iniciatives i idees, no compte amb les eines necessàries i en aquest saló els podem donar un cop de mà”. Tota la informació del saló i les ponències a www.saloocupacio.com.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència