Connect with us

Comarca

L’Ajuntament de Son Servera canvia la seva ‘Seu Electrònica’ per tal d’adaptar-se a les noves tecnologies

El canvi permetrà als serverins  dur a terme tràmits administratius complets de manera telemàtica

Des del departament de Modernització de l’Ajuntament de Son Servera s’ha posat en marxa la nova ‘Seu Electrònica’ de la localitat. Amb aquesta modernització, l’Ajuntament serverí pretén estar al dia en temes tecnològics i facilitar la comunicació amb el poble.

La principal novetat és que, a partir d’ara, per a qualsevol tràmit administratiu en línia amb l’Administració local serà imprescindible disposar d’un certificat digital acreditat (DNI electrònica, FNMT…). D’aquesta manera, s’assegura la confidencialitat i s’augmenta el ventall de tràmits que es poden realitzar en línia, complint així amb la Llei.

En aquest sentit,  ja anteriorment l’Ajuntament de Son Servera oferia la possibilitat de tramitar algunes gestions telemàticament, però aquesta nova seu afegeix la funcionalitat de la notificació en seu, de manera que la tramitació podrà ser completament telemàtica de principi a fi.

Per tal de facilitar a la ciutadania l’obtenció dels certificats digitals necessaris, també s’estan duent a terme els tràmits necessaris perquè l’Ajuntament de Son Servera estigui acreditat com a oficina de registre reconeguda per part de la FNMT i pugui tramitar així aquests tipus de certificats.

 

Són tendència