Connect with us

Comunitat

Pilar Carbonell nega al Parlament qualsevol tracte de favor al Grup Cursach

La directora general de Turisme ha recordat que ella no està imputada en cap causa, mentre que des del Grup Parlamentari Popular insisteixen que “serà la Justícia” la que determini si hi ha alguna responsabilitat

La directora general de Turisme del Govern balear, Pilar Carbonell, ha negat qualsevol tracte de favor al  Grup Cursach i ha tornat a insistir, durant la seva compareixença al Parlament, que ella no va forçar “cap procediment a favor”. Carbonell ha comparegut aquest dijous a la Comissió de Turisme, a petició del Grup Parlamentari Podem, després que el seu nom aparegués en el cas del sumari que investiga la presumpta trama de corrupció a la Policia Local de Palma.

“Sbert va parlar amb mi perquè s’interessava pel seu expedient, com fan tants altres empresaris, i jo li vaig informar de l’estat de tramitació simplement. En cap moment se li va donar un tracte de favor”, ha remarcat Carbonell durant la seva intervenció parlamentària en relació a la conversa que va mantenir amb el directiu del Grup Cursach, Tolo Sbert. Així, la directora de Turisme ha dit “estar encantada” de poder venir a la Comissió de Turisme a poder respondre a les preguntes dels parlamentaris perquè “la transparència és part de la meva feina dins el departament que dirigesc”, ha recalcat.

“Com càrrec públic, és el meu deure i la meva obligació és donar resposta i així ho faig”, ha insistit sobre aquesta qüestió. Carbonell ha recalcat que, com a directora general, no està “ni imputada ni investigada”, si bé, ha indicat que “donarà les explicacions en el cas que sigui necessari”. 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *