Connect with us

Comunitat

La jutgessa Martina Mora substituirà a José Castro

Va Treballar en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 1 i 2 de Manacor durant un temps

La magistrada Martina Mora Torrens substituirà el jutge José Castro com a titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Palma, després que la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial hagi acordat aquest dijous adjudicar-li la plaça. La plaça es va oferir en el concurs de trasllat per magistrats 6/2017 davant la propera jubilació del seu actual titular, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB).

En tractar-se d’un concurs ordinari, és el sol·licitant amb més antiguitat en la carrera judicial el qual resulta adjudicatari de la plaça. Martina Mora va ingressar a la carrera judicial el 2004 per oposició i ha treballat en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 i 2 de Manacor durant un temps. El seu destí actual és el Jutjat de Primera Instància número 5 de Palma, del qual es va convertir en titular al juny de 2011.

El que va ser instructor del cas Palma Arena –en què s’inclou el cas Nóos–, el magistrat José Castro, una vegada complerts els 72 anys, ha decidit jubilar-se.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència