Connect with us

Actualitat

Manacor té més joves que Gent Gran

A la capital del Llevant avui en dia existeix el mateix nombre de dones respecte a fa quinze anys. En canvi, hi viuen un 11,16% més d’estrangers

Encara que no ho sembli, també els pobles ‘de tota la vida’ canvien. El pas del temps, les noves tecnologies i els vaivens de l’economia estan canviant la població dels llocs on vivim. Encara que de vegades aquests canvis són imperceptibles, els canvis en la composició demogràfica de totes les ciutats i pobles han estat constants des de l’any 2000, com es pot comprovar en aquest gràfic que resumeix quinze anys de variacions poblacionals en el municipi de Manacor.

Entre les dades demogràfiques significatives, cal destacar que a la capital del Llevant avui en dia existeix el mateix nombre de dones respecte a fa quinze anys. De mitjana, ni hi ha menys que a molts de municipis de la mateixa extensió repartits arreu de l’Estat. Manacor és un municipi on hi ha més joves que gent gran. Un altre dada significativa, que hi ha un 11,16% més d’estrangers respecte a fa quinze anys. De mitjana, hi ha més que a molts de municipis de la mateixa mida.

Són tendència