Connect with us

Actualitat

Manacor promou unes jornades de formació per a comerços

Els cursos començaran el próxim mes de novembre i estan oberts a tots els botiguers i comerciants

L’Ajuntament de Manacor i l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) organitzen a partir del mes de novembre tres cursos de formació destinats als comerciants del municipi amb els objectius d’aprofundir en el màrqueting digital i de millorar la competitivitat dels establiments comercials. “Després de les reunions que des de l’Ajuntament hem mantengut amb les diferents associacions de comerciants i empresaris del municipi hem constatat que els professionals del sector demanen sobretot formació en l’àmbit digital i per això juntament amb l’IDI posam en marxa aquests cursos”, ha explicat la regidora de Comerç i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzá.

Així, les jornades de formació per a comerços de Manacor se centraran en les possibilitats del màrqueting digital, el disseny per terrasses de souvenirs i la millora de l’atenció al client. “Creim que els cursos seran una bona mesura per donar resposta a les demandes dels comerciants, que veuen clara la necessitat de professionalitzar els seus negocis mitjançant la formació en diferents temàtiques d’interès per als botiguers”, afegeix Bauzà.

Les jornades se centraran en les possibilitats del màrqueting digital, el disseny per terrasses de souvenirs i la millora de l’atenció al client

És per això que s’han organitzat tres cursos, que començaran dia 13 de novembre  amb l’objectiu de dotar d’eines els comerciants per actualitzar el seu negoci en diferents àmbits com l’aparadorisme, la comunicació i l’ús de les xarxes socials des d’una perspectiva de negoci.

Són tendència