Connect with us

Actualitat

Èxit de la primera fira nàutica de Porto Cristo

Dins el marc de PORTes OBERtes aquesta fira pretén també descobrir els atractius de la localitat


La primera fira nàutica de Porto Cristo ha omplert aquest cap de setmana el Port de la localitat amb nombrosos visitants i curioses que han volgut conèixer de prop totes les activitats i ofertes que s’han mostrat a aquesta primera fira PORTes OBERTes.

La fira, ha abraçat una gran mostra d’embarcacions així com activitats en barca, mestres d’aixa, espectacles itinerants, exposicions, música en directe, comerç al carrer, gastronomia, art, arqueologia submarina, presentacions de llibres, visites a coves, contacontes, i demostracions de vells oficis mariners…

La d’enguany és la primera edició d’aquest esdeveniment, que “neix amb vocació de perdurar per fer de Manacor i de Porto Cristo un entorn atractiu per tots aquells que volen relacionar-se amb la natura del nostre litoral, amb la nàutica o amb la nostra cultura marinera”, han explicat la regidora de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà.

Per una altra part, el batle de Manacor, Pedro Rosselló, també ha volgut agrair “la tasca de la delegació municipal de Turisme, la implicació dels empresaris i la bona voluntat de Ports de les Illes Balears per col·laborar amb aquest esdeveniment i per millorar l’entorn portuari”.

A la fira també hi ha assistit, a part de la regidora de turisme i el balte, també hi han fet mostra de presència altres membres de l’Ajuntament manacorí, com les regidores Maria Isabel Bauzà, Maria Antònia Sansó o Cristina Capó. El director general de Ports i Aeroports, Xavier Ramis, tampoc s’ha perdut l’esdeveniment.

Juntament amb l’exposició de barques, la música de Monkey Doo Swing, que va posar la banda sonora, el contacontes De mariners, peixos, barques i d’altres coses salades o l’espectacle itinerant Viatge a través de la Mar, entre moltes altres activitats, la primera edició d’aquesta fira va ser tot un èxit de participació i de visitants.  

 

Són tendència