Connect with us

Actualitat

‘PLIS’ acusa a l’IES Mossèn Alcover de Manacor de permetre un acte de suport al referèndum de Catalunya

El passat 2 d’octubre

L’associació de professors ‘PLIS. Educació, si us plau ‘ha acusat aquest dimarts a la direcció de l’IES Mossèn Alcover de “permetre i donar suport” un acte al pati de l’institut el 2 d’octubre en suport al referèndum a Catalunya, organitzat pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). En un comunicat, l’entitat ha assegurat que diversos professors van donar suport l’acte i que la direcció “no va fer res per impedir-ho”, cosa que “PLIS ‘ha lamentat.

‘PLIS’ ha explicat que hi ha fotos de l’acte al blog de la Biblioteca Miquel Àngel Riera en què apareixen 17 professors del centre a més del director. L’associació professional considera que la direcció del centre “no pot excusar-se” en què va ser un acte organitzat per estudiants del SEPC i ha recordat que la normativa exigeix ​​presentar una sol·licitud amb una antelació mínima de deu dies per a “qualsevol acte de manifestació de discrepància per part d’alumnes “.

Finalment, ‘PLIS’ ha fet una crida als directors de centres escolars de les Illes “perquè siguin escrupolosos en el compliment de la llei”.

Són tendència