Connect with us

Actualitat

La Policia descarta que es tendís un parany a l’acusat del crim de Porto Cristo

Sobre si l’acusat és l’autor dels fets, el cap del Grup d’Homicidis de la Policia Nacional ha declarat: “No tinc cap dubte”

El cap del Grup d’Homicidis de la Policia Nacional, que va dirigir la investigació del crim de Porto Cristo perpetrat a l’any 2014, ha descartat que es tendís un parany a l’acusat i ha conclòs que en base als indicis trobats, el revòlver, les bales i el mòbil l’autor seria AMN.

 Segons ha explicat en la segona sessió d’aquest judici amb jurat, que ha tingut lloc aquest dimarts al Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB), la víctima, AA, tenia una vida secreta relacionada amb ser “l’amant de la dona de AMN però no tenia cap tipus de problemes “relacionats amb” drogues “o” deutes “pel que no es va iniciar” un altre tipus d’investigació “. Així, ha assenyalat que a causa de la sèrie de proves -el revòlver, les bales de punta de plom i una sèrie de gravacions en què es veu l’acusat desfent-se de la roba que hauria utilitzat durant el crim, entre d’altres- no van estudiar un altre tipus d’alternativa.

Demanat per si l’acusat és l’autor dels fets, ha dit: “No tinc cap dubte”. A més, ha assenyalat que a la localitat els “rumors” sobre “la relació extramatrimonial” amb la dona de A.M.N. eren “vox populi” i que l’acusat també la coneixia, tal com semblen demostrar l’historial de recerques a Internet localitzades en el seu ordinador.

Pel que fa als indicis, destaquen les bales ja que es van trobar les mateixes en el cadàver i en el revòlver. “Eren bales de punta de plom, poc comuns i molt agressives”, ha detallat. “Les bales que es troben en el cos del mort han estat disparades per aquest revòlver i les bales són úniques, com les empremtes dactilars”, ha explicat.  A més, també es va trobar una empremta dactilar en una tassa de cafè al bar on va succeir el tiroteig.

Són tendència