Connect with us

Comunitat

Demanen a Andreu Alcover que “deixi la seva acta de diputat”

Després de ser citat en qualitat d’investigat per l’Audiència Nacional

Cs Balears ha demanat al portaveu parlamentari del PSIB-PSOE, Andreu Alcover, que “deixi la seva acta de diputat”, després que hagi estat citat a declarar al desembre en qualitat d’investigat a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció, segons publica aquest divendres el diari ‘ el Mundo / el Dia de Baleares ‘.

El portaveu i diputat de Cs Balears, Xavier Pericay, ha assenyalat en un comunicat que “la causa per la qual se l’investiga, a ell i a altres membres dels òrgans de direcció de l’antiga Sa Nostra, va suposar un perjudici econòmic per a l’entitat d’estalvis de més de 100 milions d’euros “i ha recordat que” Alcover pertanyia a aquests òrgans de direcció en representació de l’Ajuntament de Palma “.

A més, Pericay ha apuntat que “en el cas d’Alcover, no només estem davant d’un diputat del Parlament, sinó també davant el portaveu del Grup Socialista”. “El que ha de fer Alcover per ètica i responsabilitat política és deixar l’acta de diputat”, ha insistit el portaveu. Finalment, Pericay ha assenyalat que Cs ha demanat “que es creés una Comissió d’Investigació sobre Sa Nostra”, petició que “va ser bloquejada pel vot negatiu conjunt de PP i PSOE”, ha conclòs.

Són tendència