Connect with us

Societat

Demanen a Correus que dediqui un segell a la festa de Sant Antoni

Delegació del govern de l’Estat ha realitzat aquesta petició al president i conseller delegat de la Societat Estatal Correus i Telègrafs, Javier Cuesta Nuin

La delegada del Govern a Balears, Maria Salom, ha sol·licitat que Correus dediqui un segell a la popular festivitat de Sant Antoni, que se celebra el mes de gener en diversos municipis de les illes, i especialment a bona part dels municipis del Llevant de Mallorca. Salom ha realitzat aquesta petició al president i conseller delegat de la Societat Estatal Correus i Telègrafs, Javier Cuesta Nuin, a qui ha rebut aquest divendres, segons informa la Delegació del govern de l’Estat.

Costa s’ha compromès a traslladar la petició a la Comissió Filatèlica de l’Estat, que decideix sobre aquest tipus de campanyes. El passat mes de setembre Correus va dedicar un segell a les Illes Balears dins de la sèrie 12 mesos, 12 segells, 12 províncies, que l’empresa postal va llançar aquest any per contribuir a la promoció turística de diferents espais de la geografia costenera de l’Estat.

Són tendència