Connect with us

Comunitat

Balears vol incentivar el turisme interilles

L’ATB, junt amb la patronal d’agències de viatges AVIBA, impulsen el projecte per afavorir el turisme d’hivern

El vicepresident del Govern i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha anunciat avui l’inici  d’una nova campanya per incentivar el turisme interilles. Es tracta d’una iniciativa de l’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) que s’enmarca dins el projecte #comacanostraenlloc i que es realitza amb la col·laboració de la patronal d’agències de viatges AVIBA. L’objectiu  és incentivar el trànsit interilles i afavorir el turisme interior d’hivern.

Sota el claim “D’illa a illa”, l’ATB ha posat en marxa una nova campanya publicitària de turisme interior amb l’objectiu de potenciar l’activitat turística i convidar als residents a redescobrir les nostres pròpies illes. Per fer-ho, l’Agència i AVIBA han programat diversos llocs d’interès per visitar, així com propostes d’activitats complementàries d’oci per a públics diversos. L’oferta inclou suggeriments com la visita a Menorca combinada amb una caldereta de llagosta, un bullit de peix ran de Mar a Eivissa o un paquet d’hotel i cotxe de lloguer.

L’oferta inclou suggeriments com la visita a Menorca combinada amb una caldereta de llagosta, un bullit de peix ran de Mar a Eivissa o un paquet d’hotel i cotxe de lloguer

Biel Barceló ha destacat el valor d’aquesta col·laboració público-privada per tal de fomentar el turisme interior d’hivern i de crear sinergies entre diferents sectors de l’economia local com són les agències de viatge, el sector de la gastronomia i els hotels i el transport. “La campanya contribueix a la creació de llocs de feina i a la generació de riquesa a l’hivern”, ha afirmat Barceló.

El president l’Agrupació empresarial d’agències de viatges de Balears (Aviba), Antoni Abrines, ha declarat que “aquests paquets són una forma de rompre l’estacionalitat i atraure clients d’hivern ja que són residents amb un bon nivell de despesa”. Els paquets inclouen dues nits d’hotel i una experiència que es poden ampliar amb altres ofertes complementàries com visites culturals, excursions, lloguer de cotxe o degustacions gastronòmiques. Abrines ha explicat que aquest producte permetrà gaudir d’experiències de qualitat, principalment culturals, a cadascuna de les nostres illes, com una degustació de formatges, la visita al Camí de Cavalls o una excursió a la Mallorca Talaiòtica. Es poden adquirir a més de 200 d’agències de viatges. El transport no està  inclòs als paquets. Actualment, el descompte de resident és del 75% en els vols interilles.

La campanya interilles segueix la mateixa estratègia d’incentivar el turisme interior que el projecte “Un Pla per descobrir” que el Govern va presentar la setmana passada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *