Connect with us

Comunitat

Marga Prohens: “Armengol ha de cessar a Biel Barceló”

Després de la dimissió de Pere Muñoz, la portaveu del PP apunta directament al vicepresident del Govern com a màxim responsable del Cas Contractes

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, incideix que la presidenta Armengol ha de cessar a l’actual vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló després de conèixer-se la dimissió del director de l’Agència de Turisme Balear (ATB), Biel Barceló, “si no dimiteix “.

Prohens recalca que “la crisi pel Cas Contractes sembla no acabar mai; és una mostra clara de la política erràtica en política turística del Govern d’Armengol “. En aquest sentit recorda que “ja hi ha hagut tres directors de l’ATB, organisme importantíssim per a la promoció turística de Balears”.

A més, la portaveu del GPP destaca que Pacte “no dóna una”; explicant que “ja hi ha hagut, també, dues conselleres que han hagut de sortir del Govern”. Amb tot, Marga Prohens, posa en relleu que la presidenta Armengol segueixi posant-se de perfil davant les reiterades crisis de govern “.

Prohens ha recordat que el GPP va presentar divendres passat una PNL demanant al Govern que es personi com a acusació particular, així com perquè Sindicatura i Intervenció revisin els contractes a Garau.

Durant la sessió de control al Govern, la portaveu popular ha preguntat a Francina Armengol sobre les mesures adoptades per l’executiu autonòmic per mantenir la tendència positiva de l’economia, Prohens li ha recriminat a la presidenta que “tot i tenir més diners que mai , segueixen esprement les butxaques dels ciutadans amb més impostos “.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com