Connect with us

Comunitat

Marga Prohens: “Armengol ha de cessar a Biel Barceló”

Després de la dimissió de Pere Muñoz, la portaveu del PP apunta directament al vicepresident del Govern com a màxim responsable del Cas Contractes

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, incideix que la presidenta Armengol ha de cessar a l’actual vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló després de conèixer-se la dimissió del director de l’Agència de Turisme Balear (ATB), Biel Barceló, “si no dimiteix “.

Prohens recalca que “la crisi pel Cas Contractes sembla no acabar mai; és una mostra clara de la política erràtica en política turística del Govern d’Armengol “. En aquest sentit recorda que “ja hi ha hagut tres directors de l’ATB, organisme importantíssim per a la promoció turística de Balears”.

A més, la portaveu del GPP destaca que Pacte “no dóna una”; explicant que “ja hi ha hagut, també, dues conselleres que han hagut de sortir del Govern”. Amb tot, Marga Prohens, posa en relleu que la presidenta Armengol segueixi posant-se de perfil davant les reiterades crisis de govern “.

Prohens ha recordat que el GPP va presentar divendres passat una PNL demanant al Govern que es personi com a acusació particular, així com perquè Sindicatura i Intervenció revisin els contractes a Garau.

Durant la sessió de control al Govern, la portaveu popular ha preguntat a Francina Armengol sobre les mesures adoptades per l’executiu autonòmic per mantenir la tendència positiva de l’economia, Prohens li ha recriminat a la presidenta que “tot i tenir més diners que mai , segueixen esprement les butxaques dels ciutadans amb més impostos “.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència