Connect with us

Actualitat

A Cala Rajada: Peix fresc que bota!

Presentada la XVI Mostra de la Llampuga, inclosa dins el Cap de Setmana del Peix Fresc

Enguany se celebra la XVI Mostra de la Llampuga, inclosa dins el Cap de Setmana del Peix Fresc, els dies 13, 14 i 15 d’octubre.

El cap de setmana començarà divendres 13 d’octubre, amb la Nit de tapes al moll a partir de les 20h i a les 21h, el tradicional Concurs de tapes que arriba a la seva IX edició. Enguany hi participen 20 estands i el jurat està format per diferents cuiners de la zona. La vetllada estarà ambientada amb la música de Chevy’s Band i Tani Mas Band. Els tiquets del menjar es podran comprar als mateixos estands.

Dissabte 14 d’octubre els pescadors de Cala Rajada cuinaran una paella al moll per a 1.000 persones. Els tiquets de la paella valdran 4€ (paella més postres) i els podran comprar al mateix recinte. Després de sopar, tendrà lloc la Verbena marinera amb Vandeshow i La canción del verano.

Diumenge dia 15 és el dia de la XVI Mostra de la Llampuga. Hi haurà 21 expositors, un dels quals és de postres. L’obertura del recinte serà a les 12h del migdia, moment en que es farà la inauguració oficial amb les autoritats, i l’entrada és gratuïta. L’horari serà de 12h a 16h i de 18h a 22h.

Són tendència