Connect with us

Actualitat

Sergi Torrandell, nou Inspector en Cap de la Policia Local de Llucmajor

Estava al capdavant de la Policia Local de Marratxí i també va ser director general d’Interior, Emergències i Justícia de la Conselleria d’Administracions Públiques del Govern

Sergi Torrandell Gornés (Palma, 1964) és el nou Inspector en Cap de la Policia Local de Llucmajor i arriba avalat per la seva dilatada experiència.
El nou cap de la policia (segon per l’esquerra a la imatge adjunta) va fer una ronda de presentació per les diferents oficines del municipi acompanyat per Antoni Cánovas, subinspector de la Policia Local (a la dreta de la imatge).

Abans d’incorporar-se a Llucmajor, Torrandell estava al capdavant de la Policia Local de Marratxí, també va ser director general d’Interior, Emergències i Justícia de la Conselleria d’Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears en la legislatura de 2011. També ha fet feina a la Policia Local de Palma i a l’Escola Balear d’Administracions Públiques.  A la Sala, fou rebut pel batle de Llucmajor, Bernadí Vives; el regidor de Policia, Gori Estarellas i el tinent de batle, Jaume Tomàs.

Són tendència