Connect with us

Comunitat

Dimiteix Pere Muñoz

Biel Barceló, ha decidit aquest dimarts acceptar la dimissió del director de l’Agència de Turisme de Balears (l’ATB), després de la querella de la Fiscalia Anticorrupció pels contractes de Més

El vicepresident del Govern i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha decidit aquest dimarts acceptar la dimissió del director de l’Agència de Turisme de Balears (ATB), Pere Muñoz, després de la querella de la Fiscalia Anticorrupció pels contractes de Més.

Així ho ha comunicat Barceló en ser qüestionat pel diputat del PP Antonio Gómez en relació a la interposició d’una querella com a conseqüència de les recerques realitzades sobre la contractació per part del Govern a diverses empreses de Jaume Garau.

El vicepresident ha explicat que respecta el treball de la Fiscalia i que des del primer moment el Govern ha col·laborat activament i que després de diversos dies pensant-ho ha decidit acceptar-ho.

En resposta, Gómez ha qualificat “d’escàndol” que Barceló “a dia d’avui no hagi assumit cap responsabilitat política, tot i haver i haver mentit en el Parlament”.

Muñoz ha explicat en una carta els motius de la seva renúncia. En ella assenyalava que no volia sotmetre més a “pressió” a la seva família ni a la Conselleria

“La guinda la posa la Fiscalia amb acusacions molt greus, mentre vostè segueix aquí, com si la inclinació al càrrec és major que la inclinació als ciutadans”, ha manifestat el diputat, qui li ha demanat que “faci el seu treball” i dimiteixi.

Per la seva banda, Barceló ha assegurat que no li anava a donar “aquest gust” i li ha demanat que “calli” i que “respecti el treball de la Fiscalia” ja que el seu partit està involucrat amb diversos casos de finançament il·legal.

Cal destacar que Muñoz ha explicat en una carta els motius de la seva renúncia. En ella assenyalava que no volia sotmetre més a “pressió” a la seva família ni a la Conselleria i ha afirmat que ho fa per “responsabilitat política” i per “motius ètics”.

Són tendència