Connect with us

Comunitat

La convocatòria d’oposicions docents per a 2018 oferirà 1.007 places

Educació i sindicats treballaran per a fer una planificació temporal d’oposicions més enllà de 2020 i estudiaran mesures d’estabilitat per als interins

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, ha valorat molt positivament la reunió de la Mesa Sectorial d’Educació celebrada avui matí sobre les oposicions docents. March ha anunciat que per a 2018 s’oferiran 1.007 places per a primària i secundària i que la Conselleria s’ha compromès amb els sindicats educatius a treballar en tres nivells diferents.

D’una banda, es treballarà conjuntament en una planificació temporal de processos d’oposició que vagin més enllà de 2020. March ha explicat que serà difícil en tres anys arribar al 10% d’interinatge com seria aconsellable però cal tenir en compte que més enllà de la disposició addicional vàlida fins 2020 els anys posteriors hi haurà les taxes de reposició corresponents.

Per altra banda, la Conselleria s’ha compromès a treballar conjuntament amb totes les organitzacions sindicals per a estudiar unes mesures d’estabilitat per als interins. Finalment, també s’ha assumit el compromís de fer feina conjunta per veure com millorar el desenvolupament del procés de les oposicions, tenint en compte la normativa estatal i l’experiència de les proves celebrades enguany.

Són tendència