Connect with us

Comunitat

Balears obri un expedient sancionador a Ryanair

Per prestar serveis d’atenció al client a través d’un telèfon 902 d’alt cost

La Direcció General de Consum de Balears ha incoat un expedient sancionador a Ryanair per prestar serveis d’atenció al client a través d’un telèfon 902 d’alt cost, després d’una denúncia de Facua-Consumidors en Acció.

Consum ha comunicat a Facua l’obertura de l’expedient després d’exposar l’associació de consumidors que la llei estableix que els telèfons d’atenció al client –en els sectors on no sigui obligatòria la seva gratuïtat, telecos, electricitat i gas) – no poden suposar un cost superior al de la tarifa bàsica, de manera que si són de pagament, només s’admeten línies mòbils o fixos amb prefix geogràfic.

Segons ha explicat Facua en un comunicat, han comprovat que el 902 05 12 92 que ha motivat l’expedient sancionador “segueix operatiu i publicitat per la pròpia aerolínia a la seva web per a consultes després de fer la reserva”. L’associació va presentar denúncies davant les autoritats de consum de les 12 comunitats autònomes en què l’aerolínia opera, atès que el seu domicili social està a Dublín (Irlanda).

A finals de gener, l’associació va denunciar també, a més de a Ryanair, a altres 19 companyies aèries per incomplir la llei al obligar els usuaris a utilitzar telèfons de tarifació especial, addicional o a números amb prefix estranger en determinats supòsits.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència