Connect with us

Actualitat

Manacor promou l’ús del català en els comerços

El Servei Lingüístic de l’Ajuntament du a terme una actuació més de sensibilització lingüística en l’àmbit comercial

El Servei Lingüístic municipal du a terme una actuació més de sensibilització lingüística en l’àmbit comercial, la qual consisteix en l’elaboració de cartellets amb la informació Obert/Tancat que es faran arribar a tots els comerços del municipi. Es tracta d’una campanya que se suma a la de la passada temporada de rebaixes, durant la qual tots els comerciants varen poder obtenir gratuïtament cartells de rebaixes.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Manacor continua incentivant l’ús de la llengua catalana en l’àmbit comercial. La regidora del Servei Lingüístic, Catalina Riera, ha explicat que “aquest és un projecte senzill però efectiu per incentivar l’ús del català en els comerços i fer més present la nostra llengua als carrers del municipi”. “La nostra intenció és facilitar que els negocis que ho desitgin puguin tenir penjats els cartells a la porta d’entrada”.

A més, tal com ha informat la tècnica del Servei Lingüístic municipal, Isabel Andreu, “una vegada repartits els cartells encara en tendrem al Servei Lingüístic perquè els representants dels comerços, les institucions o de qualsevol negoci que faci feina de cara al públic en puguin venir a cercar”.

Ja fa uns anys que el Servei Lingüístic du a terme actuacions específiques adreçades a les empreses i comerços del municipi amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana en aquest àmbit.

Són tendència