Connect with us

Actualitat

Usuaris d’Aproscom s’inicien en el món del caiac a Cala Bona

Organitzat per l’Ajuntament de Son Servera i en col·laboració amb la Fundació Handisport, una entitat que treballa en la promoció del turisme accessible i de l’esport adaptat

Trenta persones amb alguna discapacitat han pogut gaudir d’una jornada de caiac a la platja adaptada de Cala Bona

L’Ajuntament de Son Servera, en col·laboració amb la Fundació Handisport, ha organitzat una jornada d’iniciació al caiac per a persones amb alguna discapacitat a la plata adaptada de Cala Bona. Aquesta acció té com a objectiu donar a conèixer les possibilitats d’aquesta platja tant al públic local com a turistes.

Una vintena d’usuaris de la Fundació d’Aproscom han estat els primers a provar l’experiència. Acompanyats pels monitors de Handisport, els participants han fet una petita volta per la badia adaptant l’experiència a les seves necessitats. Més tard, ha estat el moment de persones amb problemes motrius més grans però que amb l’assistència dels socorristes de la platja han pogut gaudir de l’activitat en igualtat de condicions.

Aquesta jornada s’organitza en col·laboració amb la Fundació Handisport, una entitat que treballa en la promoció del turisme accessible i de l’esport adaptat. La jornada ha consistit en una petita sessió teòrica per explicar als usuaris com seria la travessia i preparar-los i, sempre acompanyats per un monitor especialista Handisport, han fet una passejada en caiacs adaptats a les discapacitats de cada un dels usuaris.

El principal objectiu d’aquestes jornades és donar a conèixer les possibilitats de la platja adaptada de Cala Bona tant pel bany com per a la pràctica d’esports d’aigua per a persones amb alguna discapacitat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència