Connect with us

Manacor

Manacor reviu Sant Jordi amb la Fira del Llibre

El claustre municipal ha acollit un any més la tradicional Fira del Llibre

Aquest diumenge 23 d’abril el Claustre de Manacor s’ha omplert d’estants plens de llibres i gent que ha aprofitat el dia de festa per comprar i passejar, aprofitant també que el bon temps ha acompanyat durant tot el matí. Aquest dia, els amants de la lectura poden aprofitar per conèixer els títols més recents així com recuperar de l’oblit algun clàssic que sempre els hagi agradat.

Des de les 10 del matí i fins a les 14 del migdia, les principals llibreries del municipi, floristeries i algunes organitzacions com els Amics del Museu de Manacor o Comerç Just han tret al carrer part de les seves tendes per tal de celebrar el dia de Sant Jordi, o dia del llibre.

Una fira plena de gom a gom on era difícil apropar-te als taulells i on les empreses participants oferien avui un descompte en totes les compres. Una manera d’impulsar la lectura a la població, sobretot als més petits, sobre els qui es basava majoritàriament l’oferta.

El dia del llibre es celebra sempre el 23 d’abril per commemorar la mort de tres grans escriptors; Miguel de Cervantes, William Shakespeare i Garcilaso de la Vega. La tradició és reglar llibres i roses; una tradició heretada de Catalunya i que cada vegada és més forta a tot el país.

 

 

 

Són tendència