Connect with us

Actualitat

Jornada de portes obertes a la finca pública de Cas Rossos, a Llucmajor

Acte simbòlic de finalització i cloenda del programa de Garantia Juvenil denominat Bosc Major

La finca pública de Cas Rossos, ubicada en el polígon de Son Noguera de Llucmajor, ha acollit una jornada de portes obertes com a acte simbòlic de finalització i cloenda del programa de Garantia Juvenil denominat Bosc Major, que fou impulsat per l’Ajuntament de Llucmajor i el SOIB amb fons europeus i del qual inicialment se’n varen beneficiar 10 alumnes-treballadors d’entre 16 i 29 anys. Amb aquest any de feina i aprenentatge, els joves aconsegueixen un certificat de professionalitat que els permet optar a ofertes de feina.

En el decurs de la visita, els alumnes han explicat les tasques que han dut a terme a la finca pública i que han consistit en la preparació del terreny, la poda, la sembra, la recuperació i el manteniment forestal. Així mateix, han fet tasques de formació i reposició de la paret de pedra en sec i la reforma d’una antiga soll de porcs. Durant aquest any de formació han fet feines amb la brigada municipal a Badies, Puigderós, Son Verí i Son Bieló. A més, han combinat aquest any de treball efectiu, amb visites formatives a Son Mut, a Capocorb, Raixa i Cabrera, entre altres iniciatives.

Una vegada finalitzada la visita guiada s’ha fet entrega d’un reconeixement a les empreses col·laboradores amb els programes de Garantia Juvenil com agraïment en la seva col·laboració i sensibilitat amb aquests projectes.Concretament, han estat Ànima Verda, Jarma, IC Serveis i Rosaflor.

A l’acte hi ha assistit el batle de Llucmajor, Bernadí Vives; el director general del SOIB, Pere Torrens; la regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Llucmajor,Francisca Almagro; el regidor de Medi Ambient i Medi Rural, Jaume Tomàs i el director del programa, Marc Tur, entre altres agents implicats com ara els docents especialitzats, orientadores i AODL.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència