Connect with us

Comunitat

Un espontani es fica al ple del Parlament

S’ha encarat a crits contra els diputats i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago

Un espontani ha irromput aquest dimarts durant la sessió plenària que s’estava celebrant al Parlament i s’ha encarat a crits contra els diputats i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago. Ràpidament han actuat els serveis de seguretat de la Cambra balear han aconseguit reduir-lo.

L’home ha estat forçat a sortir de l’hemicicle i, posteriorment, ha estat traslladat fins a l’exterior de l’edifici de la seu del Parlament autonòmic. L’espontani, que ha interromput l’activitat parlamentària mostrant el seu malestar per la gestió dels Serveis Socials, es manifesta setmanalment davant del Parlament per mostrar el seu malestar.

L’actuació policial a Catalunya monopolitza el debat del Parlament

La actuació de les forces de seguretat l’1 d’octubre a Catalunya ha monopolitzat el debat parlamentari d’aquest dimarts. La sessió s’ha iniciat amb el repartiment de margarides blanques en senyal de concòrdia per part dels diputats de MÉS. A mesura que avançava el debat, s’escalfava la discussió a la sala amb forts retrets entre oposició i Govern. Els partits del Pacte han aprofitat les preguntes per denunciar la gestió del govern de l’Estat davant el conflicte de Catalunya.

Ciutadans ha decidit retirar in extremis la seva proposició no de llei en defensa de l’Estat de Dret, però asseguren que mantenen l’essència. Coincidint amb el debat, la sala ha patit diversos talls de llum, però s’ha pogut continuar la sessió. Els ecosobiranistes s’han col·locat també cartells rebutjant el que consideren una actuació repressora de l’Estat, i, fora de l’hemicicle, s’ha sumat a Gent per Formentera per demanar democràcia.

Són tendència