Connect with us

Artà

L’Ajuntament d’Artà comença les obres de millora al centre del poble

El centre d’Artà millora les seves xarxes d’aigua i residuals i es repavimentarà

El pròxim dimecres 26 d’abril començaran les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable, la xarxa de residuals, la xarxa d’aigües pluvials i la repavimentació a la zona centre d’Artà. Concretament al carrer de Montserrat Blanes i a un tram del carrer de Ramon Llull.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament ha explicat els detalls als veïns i veïnes de les vies afectades, i també a la resta del poble, en una reunió informativa.

Entre altres qüestions, es va anunciar que des del dimecres 19 d’abril es tallava el trànsit rodat i no es podia aparcar en el carrer de Montserrat Blanes. També s’informà que se produiran restriccions circulatòries en els carrers de Ramon Llull i Gabriel Garau mentre durin les obres.

Les obres es financen amb una línia d’ajudes convocades pel Consell de Mallorca en el pla de la qual es preveia la seva execució completa entre els mesos d’abril i agost.

Com que aquest fet podia ser especialment perjudicial per als negocis d’una de les zones més concorregudes del poble en plena temporada turística, l’Ajuntament i el Consell de Mallorca es troben en negociacions per canviar el tram d’actuació del projecte. S’intentarà que el tram de la plaça,  es deixi per a més endavant.

 

Són tendència