Connect with us

Actualitat

El Centre Jove de Capdepera es trasllada al complex esportiu Es Figueral

Aquestes instal·lacions són més grans que les actuals ja que disposen de dues sales contigües i tot el recinte del poliesportiu per poder fer activitats i tallers

El Centre Jove de Capdepera s’ha traslladat a un nou local, al complex esportiu Es Figueral.

Aquestes instal·lacions són més grans que les actuals ja que disposen de dues sales contigües i tot el recinte del poliesportiu per poder fer activitats i tallers. A més, al lloc on s’han situat està més a prop de Cala Rajada, i al mateix temps, a una zona on es concentren molts de joves ja que hi ha l’Institut, el camp de futbol, la piscina, un parc infantil i el poliesportiu.

El nou local tendrà els mateixos serveis que oferia abans. En una sala hi haurà el punt Infojove, l’Aula Mentor, i els ordinadors per a ús de treball; i la sala dos serà el Centre Jove pròpiament dit, i els ordinadors per a ús lúdic. L’horari del nou local serà de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h i de 16h a 20h.

El canvi de local ve motivat per diversos motius: per una banda, apropar-se a Cala Rajada, i per altra, per tenir un espai més gran ja que l’actual quedava petit per a la dinàmica del dia a dia. L’any passat el Centre Jove va tenir una mitja de 6000 usuaris entre tots els serveis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència