Connect with us

Son Servera

Escolars retiren més de 60 bosses de residus a Son Servera

Aquesta recollida ha estat la iniciativa d’una activitat d’educació ambiental programada per la Regidoria de Medi Ambient

 

Aquesta activitat forma part de les campanyes de sensibilització ambiental de la Regidoria de Medi Ambient per tal de fomentar la co-responsabilitat ciutadana en la preservació i millora del nostre entorn. En aquest sentit, les accions de sensibilització ambiental volen promoure nous hàbits i valors ambientals entre la ciutadania, en aquest cas, entre els més joves, per tal d’aconseguir una major qualitat ambiental al nostre municipi i així fer-lo més sostenible.

L’activitat s’ha desenvolupat a la carretera des Comellar Fondo, on els alumnes han netejat les voreres i els torrents dels voltants i n’han retirat tot tipus de voluminosos, papers, vidres i plàstics. En total hi han participat 60 alumnes i al llarg de tot el dematí han recollit aproximadament unes 60 bosses de residus amb una capacitat de 100 litres que han anat separant allà mateix en les fraccions que pertoca.

El regidor de Medi Ambient, Miquel Espases, ha expressat la seva satisfacció i ha agraït la constant col·laboració dels professors de l’IES: “S’han realitzat accions educatives i de sensibilització ambiental lligades al medi urbà i natural del nostre municipi. El plantejament general del programa ha estat proporcionar, per mitjà d’activitats didàctiques o de sensibilització, consciència i informació ambiental a tot el nostre jovent. De fet, els grans reptes ambientals als quals s’enfronta la nostra societat necessiten la implicació de tots, tant ciutadania, com entitats, empreses i administracions… Cal un canvi d’actituds i de valors que només podrà esdevenir en el si d’una societat formada i conscienciada.”

Finalment, tots els alumnes han gaudit d’un bon berenar a mitjan dematí per reposar forces i han col·locat uns cartells confeccionats per ells mateixos on informen les persones usuàries de la neteja que hi han duit a terme.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència