Connect with us

Actualitat

Docents de Campos, Manacor, Llucmajor i Artà signen un manifest a favor de l’1-O

Rebutgen “la deriva antidemocràtica del govern de l’Estat”

Docents de diferents centres educatius públics de les Illes Balears han signat un manifests a favor de l’1-O. L’Assemblea docent de l’IES Damià Huguet de Campos, la de l’IES Sineu, la de l’IES Mossèn Alcover de Manacor, la de l’IES Josep Sureda i Blanes de Palma, la del Llorenç Garcías i Font d’Artà, la de Llucmajori la de Santa Margalida, juntament amb l’Assemblea de Docents de les Illes Balears, rebutgen així “la deriva antidemocràtica del govern espanyol”.

Consideren que les “actuacions coercitives contra persones i entitats, i les intervencions directes o encobertes de les institucions catalanes són impròpies d’un estat democràtic europeu del segle XXI”, que, lamenten, “ha menystengut i obstaculitzat el diàleg” amb la societat catalana.

Parlen i signen com a “docents i professionals de l’educació, compromesos en la formació, educació i transmissió de valors”, i, “davant aquesta deriva inèdita d’autoritarisme estatal”, insten el govern central “a cercar vies de solució política al conflicte generat a Catalunya“, mentre defensen, diuen, “el dret de participar en manifestacions i actes en defensa de les llibertats ciutadanes”.

 

Són tendència