Connect with us

Oci i Cultura

El retrat de l’artista

Inaugurada a Llucmajor l’exposició ‘Maria del Mar Bonet als ulls de Toni Catany’

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada de la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha assistit a la inauguració de l’exposició Maria del Mar Bonet als ulls de Toni Catany, que ha tingut lloc aquest dijous, a les 20.00 h, al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor, amb assistència de la cantautora.

Maria del Mar Bonet conversant amb la Presidenta del Gover, Francina Armengol, acompanyades pel batle de Llucmajor Bernardí Vives.

Es podria dir que la imatge professional i artística de Maria del Mar Bonet fou creada per Toni Catany. L’amic i fotògraf, a més de les fotografies també va intervenir en el disseny gràfic dels discos i cartells promocionals de la cantant mallorquina. Tant si l’àlbum és presentat amb un retrat realitat per Catany, com si apareix un altre motiu, la mirada i el criteri de l’amic operen en la construcció de la imatge de Maria del Mar Bonet. Tot això durant més de 20 anys.

La mostra, que es podrà visitar fins el mes de gener, posa èmfasi en la trajectòria artística de Maria del Mar Bonet, així com en la relació de l’artista i el fotògraf Toni Catany.

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *