Connect with us

Actualitat

Conèixer la història de la Colònia de Sant Jordi jugant

Ses Salines ha editat un llibre adreçat als més petits que té com a objectiu fomentar un turisme respectuós i de qualitat 

L’Ajuntament de Ses Salines ha editat un llibre, destinat al públic infantil i editat en sis idiomes (català, castellà, anglès alemany, francès i italià), on es donen a conèixer aspectes relacionats amb la Colònia de Sant Jordi com; geografia, història, ecosistema (flora i fauna mediterrànies), llocs emblemàtics i informació turística general.

El llibre, ideat i produït per Nina Braun, una veïna coloniera d’origen alemany però establerta a Mallorca des de fa 12 anys, consta d’una part informativa i educativa on s’explica la història de la Colònia, la llegenda de Sant Jordi, la ubicació del far i ses salines, a més de mostrar les diferents espècies de peixos i aus existents a aquest tram del litoral mallorquí. Tot, acompanyat de dibuixos per pintar.

Així mateix, la publicació, impresa en paper reciclat, consta de pàgines més lúdiques amb jocs com; sopa de lletres, cercar diferències, enllaçar punts formant imatges, fer dibuixos, entre altres.

A través d’aquests jocs  els nens aprendran conceptes bàsics sobre la Colònia de Sant Jordi mentre que desenvolupen estratègies tals com la lectoescriptura, el pensament lògic-matemàtic, la motricitat fina a través del dibuix, l’abstracció d’idees, la relació de conceptes, etcètera.

Segons la regidora de Turisme, Antònia Garcías, aquest llibre suposa “un instrument  per donar a conèixer als més petits els valors històrics, paisatgístics i mediambientals de la Colònia, a més de fomentar un turisme respectuós i de qualitat”. “Hem de mostrar als infants el valor de la nostra herència local i fer-ho d’una forma atractiva i lúdica. Els més petits són el futur i no podem malgastar l’ocasió de mostrar-los que la Colònia de Sant Jordi és única”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència