Connect with us

Actualitat

El I Saló de l’Ocupació, Formació i Emprenedoria de Llucmajor oferirà més de 300 ofertes de feina

Se celebrarà els pròxims dies 20, 26 i 27 d’octubre al Claustre de Sant Bonaventura

Les 9 empreses que han confirmat la seva participació en el I Saló de l’Ocupació, Formació i Emprenedoria que organitza l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Llucmajor, oferiran més de 350 llocs de feina. També han confirmat la seva assistència 10 centres de formació públics i privats com ara instituts, escoles o acadèmies que mostraran la seva oferta formativa i les sortides laborals a què poden optar els potencials usuaris.

Tot i aquesta oferta i participació, l’Ajuntament de Llucmajor ha decidit ampliar fins al proper dia 28 de setembre el termini d’inscripció d’empreses, comerços o centres formatius per apuntar-se a participar en aquesta primera trobada de l’ocupació de Llucmajor.

El saló se celebrarà en tres jornades en el Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor. En la primera, el 20 d’octubre, s’impartirà un taller d’elaboració de currículums. Posteriorment, els dies 27 i 28 d’octubre i ja amb la presència d’empreses, centres de formació i altres participants, l’activitat es repartirà entre el saló d’actes i el claustre. Aquestes dues jornades, es farà difusió dels llocs de feina, es donarà informació sobre línies d’autoocupació i creació d’empreses, es difondran els cursos i cicles formatius existents, es faran xerrades i conferències, entre altres iniciatives.

Les empreses, comerços o centres formatius que estiguin interessats a participar en aquest primer saló poden posar-se en contacte via correu electrònic a ocupacio@llucmajor.org

Són tendència