Connect with us

Comunitat

Persegueix i intenta treure de la carretera a un conductor que el va gravar llançant enderrocs

La víctima va gravar l’assetjament al que el va sotmetre el conductor d’una furgoneta durant diversos quilòmetres

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 43 anys que va perseguir amb la seva furgoneta i va intentar treure de la carretera al conductor d’un cotxe que el va gravar llançant enderrocs en el camp, al costat de la via que va de Bunyola a Marratxí. L’arrestat està acusat d’un presumpte delicte contra la seguretat vial.

Els fets van tenir lloc el passat 14 d’agost al matí, quan una persona de nacionalitat alemanya que circulava amb el seu vehicle per la carretera (Bunyola a Marratxí), en les proximitats d’un conegut centre comercial, va poder observar com el conductor d’una furgoneta es trobava estacionat fora de la via dipositant i llançant enderrocs i residus amb la clara intenció de desfer-se d’ells. Aquesta persona va decidir detenir-se i gravar amb el seu telèfon mòbil la conducta d’aquesta persona per formular la corresponent denúncia davant les autoritats de medi ambient.

El conductor de la furgoneta va perseguir al ciutadà alemany i va intentar treure’l de la carretera en dues ocasions més, quan aquest intentava accedir a l’autopista en direcció a Palma, arribant a causar-li danys en un dels retrovisores del seu vehicle.

En dur el ciutadà alemany instal·lada en el quadre de comandament del seu vehicle una càmera de video, van poder quedar registrades les imatges tant de la infracció mitjà ambiental com contra la seguretat vial.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència