Connect with us

Actualitat

L’Escola Municipal de Mallorquí presenta un total de vint-i-un cursos de llengua catalana i cultura popular

 Tots aquells interessats ja poden matricular-se als cursos

L’Escola Municipal de Mallorquí ha presentat la seva oferta de cursos per aquest nou període. Fa més de 40 anys que l’Escola treballa i ofereix cursos de llengua i cultura per tal de potenciar-la i donar-la a conèixer.

Aquest any, s’oferiran cursos de llengua, de ball de bot, del cicle de conferències sobre el fet teatral a Manacor, cursos d’Història de Mallorca i un taller de poesia.

“Les matrícules han augmentat i han minvat però durant els darrers cursos la demanda és espectacular”, ha destacat la regidora d’Educació, Catalina Riera. I és que “a hores d’ara molts dels cursos estan plens, obrim llistes d’espera i intentarem obrir nous grups i horaris”, ha afegit la directora de l’Escola de Mallorquí, Emma Terés.

Enguany els cursos per aprendre català o per millorar-ne el nivell, els cursos de ball de bot o els d’història de Mallorca continuen essent la insígnia de l’Escola Municipal de Mallorquí. Aquest any però s’ha incorporat el taller de poesia, les conferències sobre el teatre manacorí i se segueix amb el ball de bot amb família.

L’Escola organitza cursos de llengua catalana per a adults corresponents als nivells A2, B1, B2, C1 C2 i llenguatge administratiu (LA).

La literatura també serà present aquest curs a l’Escola de Mallorquí amb el taller de poesia que “està pensat per a totes aquelles persones que els agrada llegir poesia i que volen augmentar la seva competència lectora i alhora començar-ne a escriure”, han explicat des de l’escola.

Pel que fa als cursos de ball de bot, s’ofereixen classes d’iniciació, de nivell intermedi i de perfeccionament. Enguany, a més, es faran tallers específics de les mateixes i s’ofereix la possibilitat d’iniciar-se al ball de bot en família, destinat a infants i joves que volen aprendre ball de bot amb adults.

Fa tres anys s’iniciaren els cursos per donar a conèixer la història del poble mallorquí i interpretar i valorar el nostre patrimoni cultural i històric. Així quatre cursos diferents serviran per descobrir les diferents etapes de la història de Mallorca, des de la prehistòria fins a la dictadura franquista.

A més des de l’Escola de Mallorquí també s’ofereix a partir del 20 d’octubre el cicle de conferències que servirà per analitzar la importància que ha tingut i té el teatre en la societat manacorina i per repassar l’activitat teatral a Manacor en els darrers quaranta anys.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència