Connect with us

Actualitat

Protecció Civil de Santanyí ja disposa d’un nou vehicle a Cala d’Or

També disposarà de nou material antiincendis, com extintors, mànegues i connectors per entrades d’aigua, així com les eines de primera necessita per quan hagin d’actuar

L’Agrupació de Protecció Civil del Municipi de Santanyí ja disposa d’un nou vehicle a Cala d’Or per cobrir la zona en cas d’emergència al nucli costaner i els seus voltants. D’aquesta manera, es podrà acurçar el temps de resposta amb una unitat permanentment instal·lada allà, ja que fins ara havien de sortir des del nucli de Santanyí.

Per aquest nou vehicle, l’Ajuntament de Santanyí, ha finançat amb 3.000 euros el material i equipament necessari. Entre aquest nou equipament hi ha un desfibril·lador semi automàtic de darrera generació, un maletí d’oxigenoteràpia, una farmaciola de rescat i un aspirador de secrecions. A més també disposarà de nou material antiincendis, com extintors, mànegues i connectors per entrades d’aigua, així com les eines de primera necessita per quan hagin d’actuar.

Des de l’Agrupació de Protecció Civil de Santanyí, s’han mostrat molt satisfets per l’aportació de l’Ajuntament, així com de poder disposar d’un vehicle a Cala d’Or ja que durant la temporada turística hi pot haver més intervencions a la zona. El batle, Llorenç Galmés, també ha volgut mostrar la seva satisfacció i reiterar la importància de Protecció Civil.

Són tendència