Connect with us

Actualitat

Neymar, MBapeé i el departament d’urbanisme de Manacor

Els noms dels dos futbolistes van aparèixer en el transcurs d’un dels debats de l’últim ple celebrat per l’Ajuntament de Manacor

Els noms de Neymar i MBapeé poc o res tenen a veure amb l’urbanisme de Manacor. No ens consta que cap d’aquests dos futbolistes fins aleshores hagin tramitat cap llicència d’obres per a construir-se en aquest municipi cap casalot d’aquests que ens tenen acostumats els futbolistes més ben pagats del planeta futbol.

Els noms dels dos futbolistes van aparèixer en el transcurs d’un dels debats de l’últim ple celebrat per l’Ajuntament de Manacor. Mentre el grup municipal Més + Esquerra insistia en acusar a la delegada d’urbanisme, Bel Febrer, de l’èxode massiu de tècnics del seu departament, aquesta es defensava novament adduint que aquestes baixes poc tenien a veure amb ella o en assumptes personals. Febrer argumentar que poc o res pot fer per evitar que un tècnic municipal decidesqui anar-se’n a treballar a una altra administració pública, on li ofereixen millors condicions laborals i econòmiques. Segons Febrer, evitar això no estava a les seves mans. La delegada d’urbanisme va defensar la seva argumentació, com a bona aficionada al futbol, ​​posant com exemple l’estiu esportiu viscut al FC Barcelona i el Reial Madrid, que van veure frustrats els seus continus intents per retenir a Neymar per una banda o fitxar a l’internacional francès del Mònaco per l’altra.

Febrer va afegir que de vegades les coses no evolucionen de la manera que un desitja.

Són tendència